2014. december 23., kedd

Vasútkatalógus, fotóalbumok, SzG3

Ez a Katalógus nem jött volna létre, ha a Google nem vásárolta?, támadta? volna meg a Panoramio-t. Amatőr szinten fotózom a vasutat és több, mint 5000 képem van fent ebben a témában a Panoramio-n. A meglehetősen erőszakos váltás (ami még nem következett be, de nagyon várható) a Google View-re valószínűleg tönkre teszi a Panoramio-t, már most nagyon lecsökkent a látogatottsága, lehet, hogy hagyják elenyészni. A turisztikai képeim zöme a beszámolóimban megtalálhatóak, de a vasúti képek nem. Így elkezdtem egy fotóalbumot szerkeszteni, a formája még nem teljesen alakult ki, de szeretném a képeimet ide kimenteni, ráadásul a turisztikai beszámolóimnál már jól kialakult képi világgal, valamint némi rendszerbe szedni a Pa-n szétszórva megtalálható képeket.
Az országonkénti besorolásnál nem abból indultam ki, hogy hol gyártották az adott mozdonyt, vagont, hanem melyik országban van a vasúti pályaszáma. Remélem keveset tévedek ebben.
Ha valakinek javaslata van, erre az email címre írjon, így tudok a leggyorsabban válaszolni:

szalay3@indamail.hu

Ha tetszett, vagy hasznos volt a bejegyzés, kérlek jelöld meg a g+1-et (alul található)! Köszönöm!
Vissza a főoldalra (katalógus)
Ez itt egy hirdetés: professzionális angol és német nyelv oktatás Budapesten!
Klímaszerelés Budapesten és környékénHa tetszett, vagy hasznos volt a bejegyzés, kérlek jelöld meg a g+1-et (alul található)! Köszönöm!
Vissza a főoldalra (katalógus)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése