2014. december 23., kedd

Vasútkatalógus, fotóalbumok, SzG3

Ez a Katalógus nem jött volna létre, ha a Google nem vásárolta?, támadta? volna meg a Panoramio-t. Amatőr szinten fotózom a vasutat és több, mint 10.000 képem van fent ebben a témában a Panoramio-n. A meglehetősen erőszakos váltás (ami még nem következett be, de nagyon várható) a Google View-re valószínűleg tönkre teszi a Panoramio-t, már most nagyon lecsökkent a látogatottsága, lehet, hogy hagyják elenyészni (időközben ez már megtörtént). A turisztikai képeim zöme a beszámolóimban megtalálhatóak, de a vasúti képek nem. Így elkezdtem egy fotóalbumot szerkeszteni, a formája még nem teljesen alakult ki, de szeretném a képeimet ide kimenteni, ráadásul a turisztikai beszámolóimnál már jól kialakult képi világgal, valamint némi rendszerbe szedni a Pa-n szétszórva megtalálható képeket.
Az országonkénti besorolásnál nem abból indultam ki, hogy hol gyártották az adott mozdonyt, vagont, hanem melyik országban van a vasúti pályaszáma (ez olyan, mint egy rendszám). Remélem keveset tévedek ebben.
Kiegészítésként elkezdtem feltölteni az egyéb vasúti fotózásaimat, úgymint keskeny nyomtávú vasutak, fogaskerekű vasutak, siklók. Végül is ezek is síneken mozognak, gördülnek.
Ha valakinek javaslata van, erre az email címre írjon, így tudok a leggyorsabban válaszolni:

szalay3 kukac indamail.hu

Vissza a főoldalra (katalógus)


Egyéb vasutak:

Vissza a főoldalra (katalógus)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése